Botox behandeling bij CosMediCare Steyl.

Over onze behandeling:

Bij CosMediCare werken uitsluitend gespecialiseerde artsen met ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van botox-behandelingen. Door botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ''plat'' gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Botox wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren. Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op.

 

Wat is Botox:

Botox is een afkorting van botuline toxine; een eiwit dat de zenuwen die spieren aansturen tijdelijk verlamt. Veel mensen kennen botox alleen als een anti-rimpelbehandeling, maar botox kan ook voor medische doeleinden worden ingezet. Voor esthetisch gebruik zijn de bekendste zones de fronsrimpel (tussen de wenkbrauwen), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Andere effectieve behandelingen zijn bijvoorbeeld het kuiltje in de kin, de lijntjes rondom de neus en afhangende mondhoeken. Door een botox-inspuiting trekt de spier tijdelijk minder krachtig samen.

 

Hierdoor worden rimpels zichtbaar minder of verdwijnen zelfs. Het effect van botuline toxine is echter niet blijvend, want na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer en zal de behandeling herhaald moeten worden.

 

De cosmetische doeleinden van botox zijn bij velen bekend, maar wist u dat botuline toxine ook voor allerlei medische doeleinden wordt gebruikt? Als u last heeft van overmatig zweten in het okselgebied (axilaire hyperhidrosis), aanhoudende migraine of tandenknarsen (bruxisme), dan kan botox zeker een uitkomst bieden! Injecties met botuline toxine kunnen de klachten aanzienlijk verminderen en de kwaliteit van uw leven verbeteren.

 

UITERAARD IS EEN INTAKE GRATIS EN VRIJBLIJVEND.